Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 23.00 години на мосту при в’їзді у село Берізки-Бершадські Гайсинського району. Внаслідок зіткнення водія мотоцикла з перешкодою, загинула 19 – річна пасажирка транспортного засобу. Водій затриманий у процесуальному порядку, готуються матеріали для оголошення йому про підозру.

За кермом мотоцикла перебував 32 – річний житель Гайсинського району.

За попередньою інформацією слідства, водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонним обмежувачем руху.

У результаті автопригоди загинула 19 – річна пасажирка двоколісного транспорту.

На момент вчинення аварії  водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Освідування на стан сп’яніння зафіксувало один проміле алкоголю в його організмі.

Також встановлено, що правопорушник не має права керування таким видом транспорту – посвідчення водія він не отримував.

Чоловік затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідство готує матеріали для оголошенн йому про підозру.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Розслідування проводиться в межах  відкритого  кримінального провадження за ч.3 ст. 286 – 1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого). Такі дії караються позбавленням волі на строк до десяти років, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяУ Вінниці в ХХХІ чемпіонат України з баскетболу перемогли «Вінницькі блискавки» та «Вінницькі зубри»
Наступна публікаціяКомандир вінницького корду виборов перемогу у змаганнях зі стрільби серед спецпризначенців. Відео