В Тульчині затримали 42-річного раніше судимого зловмисника, який познущався з літньої жінки та відібрав її останні заощадження. Оперативники затримали його за годину після вчинення злочину. Підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі.

За словами начальника Тульчинського районного відділу поліції Василя Костишина,11 лютого близько 16.00 години до поліції звернулась жителька Тульчина та повідомила про вчинений відносно її матері злочин. На пенсіонерку напав невідомий, намагався задушити, зґвалтував та відібрав останні 3 тисячі гривень. Потерпіла змогла описати нападника. Після проведення невідкладних слідчих та оперативно-розшукових дій поліцейські встановили особу підозрюваного. Протягом години його затримали в центрі Тульчина.

Зловмисник неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Останнє його покарання – 5 років позбавлення волі за вчинення крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом.

12 лютого слідчі Тульчинського районного відділу поліції оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Слідство звернулось з клопотанням до суду про  обрання підозрюваному запобіжного  заходу на період досудового розслідування – тримання під вартою.
Правопорушникові загрожує  до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині жінки можуть пройти профілактичне обстеження грудей на пересувному мамографі
Наступна публікаціяУ Вінниці хворіють на COVID-19 понад сім тисяч містян