За минулу добу у Вінницькій міській територіальній громаді зафіксували 285 нових підтверджених випадків коронавірусу. У стаціонарах «ковідних» лікарень перебуває 312 пацієнтів. За останню добу від ускладнень коронавірусної хвороби померли троє містян.

Нині стаціонари вінницьких «ковідних» лікарень завантажені на 52,9%, реанімаційні відділення – на 72%. Під контролем сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні перебуває 7 148 вінничан зі встановленим діагнозом COVID-19. Станом на 11 лютого на коронавірус хворіє 7 425 містян.

«У Вінницькій міській територіальній громаді за минулу добу на COVID-19 занедужали 14 маленьких вінничан. На стаціонарному лікуванні у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні перебуває 16 дітей. До цього закладу госпіталізують дітей зі встановленим діагнозом COVID-19, які проживають у Вінницькій міській територіальній громаді. Під контролем сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні нині перебуває 476 маленьких вінничан, у яких легкий або безсимптомний перебіг коронавірусної хвороби», – каже заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.

Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Київський чоловік намагався перебігти дорогу і потрапив під колеса
Наступна публікаціяУ Вінниці повідомили про вибухівку в банку