Розкрити злочин оперативникам допомогла система вуличного відеоспостереження «Безпечне місто». Поліцейські відстежили маршрут руху зловмисника та встановили автомобіль, на якому він приїхав до Жмеринки з Вінниці. Правопорушник перевіряється на причетність до аналогічних злочинів у регіоні.

За словами начальника Жмеринського районного відділу поліції Анатолія Присяжнюка, повідомлення про крадіжку до поліції надійшло 6 лютого від потерпілого – 41-річного місцевого приватного підприємця. З приміщення магазину невідомий викрав його барсетку з грішми та особистими речами.

Під час проведення розшукових заходів поліцейські відразу встановили автомобіль, на якому зловмисник виїхав із міста, згодом ідентифікували його особу і затримали. Ним виявився 40-річний вінничанин, раніше судимий за вчинення особливо тяжких злочинів.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку, йому  оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).  Правопорушнику загрожує  до 5 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині 1000 нових випадків захворювання на COVID-19
Наступна публікаціяУ Вінниці відбувся чемпіонат міста з лижних перегонів