Слідчі Вінницького районного управління поліції спільно з поліцейськими управління протидії наркозлочинності затримали в процесуальному порядку 21-річного вінничанина, який через поштове відділення отримав пакунок з амфетаміном вагою понад 50 г для подальшої реалізації. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, зловмисник отримував поштою психотропну речовину у великих розмірах та надалі реалізовував шляхом закладок. У процесі документування його злочинної діяльності поліцейські встановили місця закладок, які підозрюваний встиг зробити у м. Вінниці.

Слідчі розслідують кримінальне провадження  за попередньою правовою кваліфікацією згідно  з ч. 3 ст. 309 КК України. Після проведення експертиз діям затриманого буде дана остаточна правова оцінка.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів згідно зі ст. 307 Кримінального кодексу України передбачена відповідальність – до 8 років ув’язнення, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці до 7 лютого не працюватимуть 5 центрів вакцинації
Наступна публікаціяУ Вінниці відбувається чемпіонат аматорських хокейних команд