Зранку 31 січня до Жмеринського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-21 біля села Кацмазів сталась ДТП з потерпілими.

На місці події слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що 59-річний житель міста Могилів-Подільський, керуючи автомобілем марки “Volkswagen Multivan”, на автошляху “Виступовичі-Вінниця-Могилів-Подільський”, неподалік села Кацмазів, допустив виїзд автомобіля за межі проїзної частини, де здійснив зіткнення з кущовими насадженнями, з подальшим перекиданням автомобіля.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля – 46-річна жінка та 23-річний чоловік, отримали тілесні ушкодження, з якими госпіталізовані до травматологічного відділення Жмеринської лікарні. Автомобіль вилучено на арештмайданчик.

Водій освідуваний на стан сп’яніння, він тверезий.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Попередня публікаціяУ Вінниці 2 лютого відключать воду, перелік адрес
Наступна публікаціяУ Вінниці затримали «закладчика» з десятьма згортками PVP-солі