Вчора, 30 січня, в спортивному комплексі ГУНП відбувся чемпіонат з поліцейського хортингу. В чемпіонаті взяли участь команди з багатьох регіонів України. Організувала чемпіонат Федерація поліцейського хортингу України за підтримки Спортивного клубу поліції Вінницької області.

Поліцію Вінниччини на змаганнях представляли дві збірних команди.

Змагання проводились серед учасників у трьох розділах: “Поліцейський самозахист”, “Техніка самозахисту” та “Показовий виступ зі зброєю”. Переможців визначали в індивідуальному заліку, за віковою категорією.

У розділі “Показовий виступ зі зброєю” перемогли поліцейські Управління “КОРД” ГУНП у Вінницькій області. Друге місце зайняли представники Кіровоградського спортивного центру «Цитадель», третє – приватної охоронної компанії.

А найкращу поліцейську техніку самозахисту показали працівники з вінницького Тренінгового центру ГУНП. Призерами у цьому розділі також стали представники Херсонського спортивного клубу «Скіф», Кіровоградського спортивного центру «Цитадель.

Поряд з дорослими учасниками чемпіонату між собою змагалися діти з Кіровоградського спортивного центру “Цитадель” та Херсонського обласного спортивного клубу “Скіф” у розділі «Техніка самозахисту». Кожен учасник показав гарні результати в індивідуальному заліку й отримав нагороди.

Медалі, грамоти та дипломи переможцям вручили представники Федерації поліцейського хортингу та заступник начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП у Вінницькій області Олексій Шелепало.

Попередня публікаціяВ суботу у Вінниці відбулась хода пам’яті Героїв Крут. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці на вулиці Мури автівка збила неповнолітню