Інспектори сектору реагування патрульної поліції  Гайсинського районного управління поліції  врятували  16-річного хлопця, який намагався вчинити самогубство. Наразі життю юнака нічого не загрожує.

Тривожне повідомлення на лінію 102 надійшло 28 січня, близько  01.30  ночі від 18-річної місцевої жительки. Дівчина розповіла, що на мосту за поруччями знаходиться її товариш та хоче стрибнути у воду.

Протягом кількох  хвилин  інспектори сектору реагування патрульної поліції  Гайсинського районного управління поліції Артур Чагур та Олександр Нагонюк, які були на добовому чергуванні, приїхали на місце події. На мосту вони помітили  дівчину, яка з останніх сил тримала за одяг хлопця, що звисав з мосту.

Поліцейські підбігли до мосту, один із них  схопив підлітка за руку і почав підіймати до поручнів. Інший допоміг товаришу перетягнути хлопця через загорожу.

На місце події викликали швидку допомогу.

Причини, через які хлопець зважився на відчайдушний крок, він пояснити не зміг. Після порятунку правоохоронці передали підлітка медикам та з’ясовуватимуть, що спонукало його до такого вчинку, який міг перерости  в трагедію.

Попередня публікаціяВ спорткомплексі «АКВА-ВІН» відбудеться дев’ятий тур чемпіонату України серед команд волейбольної Суперліги
Наступна публікаціяУ Вінниці створили нове комунальне підприємство — «Офіс туризму»