За даними Вінницького гідрометеоцентру, 18 січня, на території області очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, сніг та мокрий сніг, ожеледиця, а також місцями хуртовина. Встановлений I рівень небезпечності, жовтий.

Температура вночі опустилася до 8° морозу, вдень 18 січня буде 0-5° морозу.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Вінницькій області. Зазначили, що на трасах державного значення ведуть роботи з розчищення дорожнього полотна від снігу, а також облаштовані місця відстою для транспорту.

“Радимо учасникам дорожнього руху в період ускладнення погодних умов бути особливо уважними. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху”, – радять в службі автодоріг.

Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w

Чергові диспетчери служб автомобільних доріг в областях : https://bit.ly/3GecZr4

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Вінницькій області має цілодобову гарячу лінію: (0432) 67-01-92.

Попередня публікаціяДо вінницького громадського об’єднання приєднався колишній нардеп
Наступна публікаціяВінничани можуть обрати сімейного лікаря, чи змінити його дистанційно