У Вінниці встановлюють комплекси «КАСКАД 3». Під час новорічних свят камеру для автоматичної фото та відеофіксації порушень водіями ПДР облаштували на вулиці Пирогова. Вона вже пройшла тестування. Після сертифікації її запустять в роботу повноцінно.

Сучасні цифрові технології допомагають підвищити безпеку на дорогах міста. У вересні виконком Вінницької міської ради ухвалив рішення дозволити впровадити у роботу комплекси автоматичної фото/відеофіксації правопорушень на території громади.

«Спочатку камери встановили за адресами: вул. Київська, 65, вул. Київська, 126, вул. Келецька, 30 та просп. Юності, 46. Під час новорічних свят з’явився ще одна відеокамера – на вулиці Пирогова біля перехрестя з вул. Данила Галицького. Протягом тижня відбувалось тестування, зараз триває процес сертифікації. Очікуємо, що наприкінці місяця комплекс буде запущений в роботу», – каже заступник директора департаменту інформаційних технологій Віталій Сташко.

Нагадаємо, що комплекси «Каскад» надала патрульна поліція, їх закупили за державні кошти. А монтаж забезпечило міське комунальне підприємство «Вінницький інформаційний центр».

Попередня публікаціяУ Вінниці МАЗ в’їхав у трамвай. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці визначились двоє переможців другого туру караоке конкурсу «Зірка на ялинці»