За минулу добу у Вінниці підтвердили 93 нових випадки коронавірусної хвороби. Наразі, у «ковідних» стаціонарах лікують 176 пацієнтів. Усі – киснезалежні. Також, у місті триває вакцинальна кампанія. За минулу добу антиковідними вакцинами імунізували 1 022 вінничанина.

Стаціонари лікарень де лікують хворих на «ковід» завантажені на 44,4%, а реанімаційні відділення – на 62%. Під контролем сімейних лікарів, лікують вдома 1 138 вінничан з діагнозом COVID-19.

«Наразі у «ковідних» лікарнях міста перебуває 176 пацієнтів різного віку. Усі вони – киснезалежні. За минулу добу ковід забрав життя одного вінничанина. Я вкотре наголошую, щоб зупинити поширення коронавірусу, потрібно дотримуватися карантинних вимог та правил особистої гігієни. Носити маску, провітрювати приміщення, триматися соціальної дистанції, а головне – вакцинуватися. Адже тільки імунізація може врятувати від важкого перебігу коронавірусної хвороби та смерті», – каже директор департаменту охорони здоров’я Вінниці Олександр Шиш.

Щодо вакцинальної кампанії, повний курс щеплень на сьогодні пройшли 143 562 людини, це – 47,9% від дорослого населення міста. Першою або двома дозами щепили 154 359 (51,5%) жителів Вінниці.

Отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації, можна за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3

Попередня публікаціяНа Різдво у Вінниці відбудуться масштабні святкові заходи
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться показ фантастичної комедійної вистави «Ніч перед Різдвом»