У Вінниці оголосили загальноукраїнський конкурс дитячого малюнку

Дітлахів від 5 до 16 років запросив взяти участь у конкурсі малюнків народний художник Володимир Козюк, під час виставки “Подільська ікона”. Загальноукраїнський конкурс «Рідна Вінниччино моя-бережімо тебе» відбудеться за підтримки громадського об’єднання «Ми – Вінничани», голови ГО, доктора економічних наук Валерія Коровія.

Юні художники можуть надсилати до п’яти робіт, головною тематикою має бути квітучій Вінницький край.

«Важливо показати екологічні проблеми, що є на Вінниччині: посуха, паводки, вирубку лісів тощо, щоб перевернути увагу до цих проблем і відповідно боротися за екологію. Всеукраїнський відкритий дитячий конкурс «Рідна Вінниччино моя – бережімо тебе» має на меті популяризацію дитячого мистецтва Вінниччини та України розвиток культурного потенціалу, презентацію кращих зразків дитячого художнього мистецтва, підтримку та заохочення до творчості юних художників», – розповідає Володимир Козюк.

Подавати роботи можна з 24 грудня 2021 р. до 20 січня 2022 р. на електронну адресу: ksenonn@ukr.net . Перший та другий етапи голосування відбуватиметься в період подання та триватимуть до 15 лютого 2022 р, на сторінці громадської організації «Кращий художник» у Facebook.

Докладніше про умови конкурсу тут.

Представник ГО «МИ – ВІННИЧАНИ”
Народний художник Володимир Козюк

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині створять реєстр не прийнятих в експлуатацію житлових будинків
Наступна публікаціяНа Вінниччині 43 нових випадки COVID-19