За підозрою у вбивстві чоловіка працівники поліції затримали 43-річного жителя смт Сутиски Вінницького району. Під час конфлікту, який виник ранком 22 грудня між товаришами, зловмисник наніс вісім ножових поранень потерпілому, через те, що він не зміг знайти свій мобільний телефон. Зловмисник, який має судимості за розбої та крадіжки, затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

22 грудня до поліції надійшло повідомлення, що в м. Вінниця у квартирі за місцем проживання з численними ножовими пораненнями виявлений мертвим 35-річний вінничанин.
Як розповів керівник Відділу поліції  № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, слідчо-оперативна за місцем проживання потерпілого  зібрала докази, які засвідчили про те, що до вбивства чоловіка причетний його товариш.

З’ясувалось, 21 грудня чоловік з Сутисок приїхав в гості до потерпілого. Після святкування, наступного ранку гість не зміг знайти свій мобільний. На цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка, під час якої підозрюваний наніс проникаючі ножові поранення господарю квартири. Після цього зловмисник зателефонував жінці потерпілого та почав вимагати телефон. Почувши у слухавці крики та погрози, налякана жінка прийшла додому і виявила свого чоловіка мертвим.

Знаряддя вбивства, кухонний ніж, поліцейські вилучили.
Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до  ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення  йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині 201 новий випадок COVID-19
Наступна публікаціяЯк працюватимуть вінницькі Центри первинної медичної допомоги у вихідні та святкові дні