29 листопада поліцейські відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції встановили, правопорушницю, яка  підозрюється в крадіжці 5000 гривень з будинку мешканця Липовецької територіальної громади. Поліція перевіряє жінку на  причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

З повідомленням про крадіжку до поліції звернувся 43 – річний потерпілий, мешканець села Нападівка. Чоловік розповів, що під час його відсутності невідома особа розбила вікно у його будинку та викрала кошти в сумі 5000 гривень.

Як розповів керівник відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції  Павло Дармограй, в ході проведення першочергових розшукових заходів та відпрацюванню території населеного пункту поліцейські встановили, що до злочину причетна 35 – річна місцева жителька.

У вчиненому вона зізналась.

Слідством  розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном  до шести років.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині 237 нових випадків COVID-19
Наступна публікаціяНа Вінниччині вилучили партію цигарок без марок акцизного збору