У неділю в Вінниці відбудеться великий концерт Сергія Асафатова

10 жовтня о 19:00 у Вінницькому театрі ім. Садовського виступатиме  Сергій Асафатов із великим сольним концертом для рідної Вінниці.

Вже в неділю в театрі ім. Садовського Сергій Асафатов виконає всі свої найкращі хіти, а також презентує багато прем’єр, які скоро будуть розривати хіт-паради.

Сергій Асафатов займається музикою з раннього дитинства, сам пише слова та музику. Довгий час був фронтменом і гітаристом у групі «Jazzforacat», для якої також писав всі композиції.

Ім’я співака на всю Україну погриміло після блискучої участі у телепроекті «Голос країни». В команді Monatik яскравий виконавець виборов місце у суперфіналі.

Скоро Асафатов став номінантом премії Yuna у категорії «Відкриття року». А у 2020 році артист випустив сингл «Море», котрий одразу потрапив на найвищі щаблі музичних чартів.

В роботі над композицією брав участь Віталій Телезин, який також співпрацював із Земфірою, «Другою Рікою», «Океаном Ельзи» та іншими зірками сцени.

Режисером кліпу на пісню «Море» став Віктор Скуратовський. В його доробку – також відео на хіти Арсена Мірзояна, Machete, «Другої Ріки».

Зараз Сергій Асафатов живе у Києві, продовжує штурм шоу-бізнесу й бере участь у найгучніших проектах. Зокрема влітку зіграв у фільмі «Смак свободи», а з початком осені став зірковим експертом телешоу «Співають всі» на каналі «Україна».

Квитки на концерт можна придбати на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмазі», Вінницькій обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовного доставлення квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 

Попередня публікаціяВінничани відмовляються від лікування через брак коштів
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться семінар з вивчення теми насильства в сучасній культурі