В прийдешню неділю, третього жовтня, у Вінниці усіх охочих запрошують на урбан-експедицію малою річкою в районі вул. Князів Коріатовичів. Експедиція має на меті дослідити струмок, що є притокою річки Південний Буг. Водойма бере початок поблизу вул. Пирогова, далі – вздовж вул. М. Литвиненко-Вольгемут та протікає у бік масиву Князів Коріатовичів до новобудов, потрапляючи у Південний Буг в районі спортивної бази «Спартак». Наприкінці екскурсії результати дослідження струмка будуть зафіксовані на мапі, яку потім презентують містянам на загал.

Збір та початок екскурсії о 14:00 біля центрального входу у ТЦ що за адресою Пирогова, 39. Кількість дослідників обмежена, тому для участі необхідно зареєструватись за посиланням – https://cutt.ly/SEY1zFl та дочекатись лист підтвердження на електронну пошту після реєстрації.

Нагадаємо, що влітку у Вінниці почалися активні дослідження інтеграції малих річок у міський простір. Першого серпня відбулась перша урбан експедиція, тоді понад два десятки учасників пройшлися маршрутом від озера Миру до парку Дружби народів та відкрили для себе по-новому малі річки Дьогтянець та Дьогтянчик. Дослідження відбуваються в рамках проєкту «Малі річки Вінниці» – https://www.facebook.com/SmallRiversVinnytsia.

Про те, що необхідно взяти до уваги перед експедицією, можна прочитати за посиланням- https://cutt.ly/EEY5Raf

Попередня публікаціяНа початку жовтня відбудеться аукціон, на якому приватизують ювелірний завод «Кристал»
Наступна публікаціяВінницький лікеро-горілчаний завод продадуть з аукціону