Вчора, 15  вересня, поліцейські відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань припинили діяльність незаконного грального закладу, який працював у місті.

Як розповів керівник відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун, до правоохоронців  надійшла інформація про те, що на вулиці Київській працює заклад, який надає заборонені законом послуги. У липні місяці цього року поліцейські уже припиняли роботу цього закладу та вилучали усю комп’ютерну техніку. Однак, ділки відновили незаконний гральний бізнес, закупивши нову техніку.

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили 11 системних блоків, монітори,  клавіатури,  флеш-накопичувачі, телефон та грошові кошти.

Вилучене комп’ютерне обладнання направлено на експертизу.

Слідчі задокументували незаконну діяльність в рамках кримінального провадження  ч.1 ст. 203-2 (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей)  Кримінального кодексу України. Організатору незаконного бізнесу загрожує штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, првідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці голосуватимуть за проекти громадських ініціатив
Наступна публікаціяУ Вінниці розшукують жінку, яка зникла з місячною дитиною