В п’ятницю, 17 вересня, в День народження видатного письменника, у саду Вінницького літературно-меморіального музею Михайла Коцюбинського відбудеться презентація проєктів-фіналістів архітектурного конкурсу «Коцюбинський вдома» та нагородження переможців.

Метою цього конкурсу є розробка найкращої проєктної пропозиції ревіталізації території музею М.М.Коцюбинського з облаштуванням громадського простору на прилеглій до нього території.

Напередодні фінального заходу, 16 вересня, у Вінниці буде проведено друге засідання журі архітектурного конкурсу, де визначать результати другого туру. А вже наступного дня, 17 вересня, у саду музею Коцюбинського відбудеться сама презентація трьох проєктів фіналістів.

Початок події об 11:00.

Вхід вільний, але потрібна попередня реєстрація – https://forms.gle/ez4zcui4rVEKDvUn9

Під час заходу організатори та представники журі розкажуть про те, як тривав конкурс. А команди, які пройшли до фіналу, представлять свої проєкти та поспілкуються з аудиторією. Також, під час події, 17 вересня, відбудеться нагородження фіналістів і буде оголошено, яка з команд посяде перше, друге та третє місце та чий проєкт згодом буде реалізований на конкурсній території.

Нагадаємо, що з квітня по червень 2021 року 18 команд, які подали заявки на участь, працювали над виконанням завдання першого туру. На перший тур всеукраїнського конкурсу надійшло 9 проєктів.

17 липня 2021-го відбулося перше засідання журі й було визначено результати першого туру.

З 19 по 30 липня у холі міської ради була представлена виставка проєктів, створених у першому турі. А три команди фіналістів продовжили деталізувати свої ідеї перевтілення конкурсного простору.

Замовник архітектурного конкурсу – департамент містобудування та архітектури Вінницької міської ради.

Організатори – КП «Інститут розвитку міст», департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, департамент культури Вінницької міської ради та Вінницький літературно-меморіальний музей Михайла Коцюбинського.

Конкурс проводиться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für іnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансування Урядів Німеччини та Швейцарії.

Стежити за новинами архітектурного конкурсу «Коцюбинський вдома» можна за посиланням: https://www.facebook.com/KotsiubynskyisHome

Попередня публікаціяУ Вінниці відзначить першу річницю Veteran Hub
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться реконструкція бойових дій між частинами РСЧА та Вермахту