Вінницька «Нива» зробила гарний подарунок вінничанам на День міста, повідомляють на сайті футбольного клубу. Вона в рамках восьмого туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга) обіграла столичний АФСК (Київ) – 4:0.

Команда Володимира Циткіна грала в наступному складі: Шкарбан (в), Бондар, Хохлов, Борячук, Калітов (к), Громок (Слінкін), Георгієв (Гемега), Кучер (Козьбан), Маляренко (Брижчук), Загорулько (Мулик). В складі гостей вийшов екс-гравець «Ниви» минулорічного складу Богдан Нагайський.

Наша команда домінувала протягом практичного всього поєдинку.
На 18-й хвилині після розіграшу ауту рахунок відкрив граючий президент Артур Загорулько. На 31-й хвилині його подвоїв активний Віктор Георгієв, розрядивши свою гармату з позиції, трохи ближчої лінії карного майданчика.

А за дві хвилини до перерви вінницька команда отримала право на 11-метровий. Його заробив Ігор Маляренко. Артур Загорулько реалізував покарання – 3:0.

В другому таймі «Нива» мала багато гарних нагод, аби збільшити свою перевагу, але реалізувала лише один шанс. На 54-й хвилині Віктор Георгієв блискучим розрізним пасом «пошив у дурні» захисників. Артур Загорулько вийшов сам-на-сам із голкіпером Максимом Примаченком і не схибив. Отже, хет-трик нашого граючого президента і загальний рахунок 4:0.

В завершальний час Бондар, Брижчук, Калітов та інші нивівці намагалися збільшити перевагу і нагадати вболівальникам відомий хіти про Аргенту і Ямайку, але не судилося. Також запам’ятався дебют 15-річного Володимира Мулика, який змінив на полі граючого президента.

Після фінального свистка фанів порадував салют. Його клуб організував до Дня міста і з нагоди чергової перемоги.

Наступну гру «Нива» через тиждень проведе в гостях проти одного із лідерів «Діназа» (Вишгород). Ця гра матиме велике значення у боротьбі за призові місця групи «А» Другої ліги, повідомляє пресслужба ФК «Нива».

Попередня публікаціяПоказник захворюваності на грип та ГРВІ на Вінниччині нижче епідпорогу
Наступна публікаціяНа Вінниччині під виглядом ГО працював нелегальний реабілітаціний центр. Відео