У Вінниці юним вінничанам, які опинилися у складних життєвих обставинах зробили подарунки до школи

У Вінниці юним вінничанам, які опинилися у складних життєвих обставинах зробили подарунки до школи.

Напередодні Дня знань служба у справах дітей міської ради привітала з початком нового навчального року хлопчиків та дівчаток, які опинилися у складних життєвих обставинах. 60 дітей отримали сучасні шкільні рюкзаки. Охочі побували на екскурсії в Музеї Повітряних Сил Збройних Сил України.
Напередодні 1 вересня у Вінниці проводяться заходи для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Для них влаштовують різноманітні екскурсії, запрошують на дитячі вистави та дарують подарунки. Цього разу дітей запросили на безкоштовну екскурсію до Музею Повітряних Сил Збройних Сил України.
«Напередодні Дня знань важливо щоб кожна дитина була забезпечена усім необхідним для відвідування закладів освіти. Особливо це стосується діток, які опинилися у складних життєвих обставинах. Традиційно, для них ми організовуємо різні екскурсії та даруємо речі першої необхідності для початку навчання в школі. Сподіваємося, що навчальний рік у них буде вдалим», – зазначила начальник служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.
Попередня публікаціяУ Вінниці на вулиці Максимовича патрульні затримали нетверезого водія
Наступна публікаціяЯк пройшов візит голови президентської партії на Вінниччину і чому про це не пишуть у ЗМІ