26 серпня працівники кримінальної поліції Вінницького районного управління поліції на вулиці Батозькій затримали 27-річного вінничанина, який шляхом закладок в обласному центрі розповсюджував амфетамін. Під час затримання у правопорушника поліцейські вилучили згортки для закладок з наркотичною речовиною.

Під час поверхневого огляду у затриманого поліцейські в кишені вилучили згортки з амфетаміном.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика,  правопорушником виявися 27-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Крім вилучених згортків з наркотиками, у нього вилучений мобільний телефон, де в мобільному додатку Telegram у чат-ботах він відзначив місця з закладками, які він встиг зробити неподалік ринку.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяВінничани можуть приєднатись до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»
Наступна публікаціяУ Вінницькому районі правоохоронці вилучили п’ятсот набоїв, кілька десятків запалів до гранат та порох