Сьогодні, 6 серпня, поліцейські за підозрою у зґвалтуванні, 14-річної дівчини, затримали 33-річного чоловіка, неодноразово судимого за насильницькі та майнові злочини.

Як повідомляють у поліції Вінниччини, чоловік запропонував у грозу підвезти дівчинку додому, а завіз її у дачний будинок, де зґвалтував. Чоловіка затримали та помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Приблизно о першій годині ночі в поліцію звернулась матір неповнолітньої і повідомила, що  ввечері невідомий зґвалтував її доньку. Поліцейські опитали дівчину і почали пошук кривдника. За тривогою підняли працівників місцевої поліції. За кілька годин підозрюваного затримали вдома у його співмешканки.

Затриманого раніше притягували до кримінальної відповідальності, він вісім років відсидів за вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого.
На місці злочину криміналісти вилучили докази, що свідчать про його причетність до злочину.

Зловмисник затриманий за підозрою у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). За такий злочин передбачено покарання у вигляді 12 років ув’язнення, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині підприємство незаконно використовувало Клекотинське водосховище
Наступна публікаціяНа Вінниччині через негоду без світла залишилось 128 населених пунктів