Вчора, 2 серпня, на Вінниччині відбулось два ДТП, в яких постраждали троє людей. Один з постраждалих підліток, який потрапив під колеса на прибудинковій території у Вінниці.

Ввечері приблизно о 22:30 у Вінниці 26-річний водій Volkswagen Passat на вулиці Ващука допустив наїзд на 14-річного підлітка, який перетинав проїзну частину дороги, на прибудинковій території. Хлопець з забоями внутрішніх органів та травмою голови потрапив до лікарні.

Друга ДТП з потерпілими трапилась на автодорозі М-21, на ділянці дороги в Немирівському районі близько 22.00 зіткнулись Камаз та Toyota Prado.
За інформацією слідства, 48-річний водій вантажівки виконуючи поворот, виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з іномаркою.

За результатом, 51-річного водія Toyota Prado, жителя Ізмаїла, та його дружину з забоями та переломами шпиталізували у районну лікарню.

Водії автівок освідувані і не були напідпитку.
Слідство розпочало кримінальні провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України. За подібне правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяПоліція Вінниччини розшукує Дмитра Карабута
Наступна публікаціяУ Вінницькому центрі крові критична нестача крові