Участь у конкурсі від Вікіпедії можуть узяти всі охочі. Для цього протягом вересня треба завантажувати на Вікісховище світлини свого авторства, послуговуючись конкурсними списками пам’яток. Фотографії можуть бути зроблені в будь-який період – головне, щоб це були власні роботи. Також можна вантажити відео, де зображені пам’ятки.

Переможці конкурсу отримають цінні призи. Призовий фонд розподілять між авторами найкращих фотографій конкурсу загалом; авторами найкращих фото кожного регіону; учасниками, які сфотографували найбільшу кількість пам’яток в Україні та кожному регіоні; та переможцями спецномінацій. Окремою номінацією відзначать авторів, що вперше беруть участь у конкурсі. Десять найкращих світлин культурної спадщини України змагатимуться на міжнародному рівні.

Як взяти участь, дивіться на сайті конкурсу. Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитися за лінком або на сторінці конкурсу у Фейсбук. З пропозиціями щодо співпраці та питаннями звертайтеся до організаційного комітету конкурсу: wlm@wikimedia.org.ua.

Попередня публікаціяНа Вінниччині відбудеться мистецькій екопленер «Серпневі Вакації»
Наступна публікаціяВдарив кілька разів арматурою по голові і пограбував. У Вінниці затримали 28-річного підозрюваного