Вчора, 22 липня, у Козятині оперативники затримали раніше судимого зловмисника за підозрою у вчиненні крадіжки з автомобіля «ВАЗ», який належить місцевому жителю. За такий злочин підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі.

До поліції звернувся житель районного центру  та  повідомив, що вночі з його автомобіля, який був запаркований поруч з будинком по вулиці Грушевського, невідомий викрав акумуляторну батарею та магнітолу.

За словами керівника відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, прибувши на місце злочину, поліцейські встановили, що зловмисник відчинив автівку, підібравши ключ.

В ході проведення першочергових розшукових заходів та перевірки осіб, які  раніше притягувались до кримінальної відповідальності, оперативники встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 23 – річний місцевий житель.

Надалі викрадені речі потерпілого поліцейські вилучили в місцевому пункті прийому вторсировини.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розпочато  кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).  За такий злочин передбачене покарання  –  до 6 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяУ вінницькому центрі служби крові критична нестача крові всіх груп
Наступна публікаціяВінниччина в трійці областей України, в яких продали найбільше сільськогосподарської землі