Поліцейські затримали трьох зловмисників, які підозрюються у вчиненні крадіжок у Вінницькому та Гайсинському районах. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження.

19 липня до поліції звернувся вінничанин з повідомленням про крадіжку будівельних матеріалів та електроінструментів.

Для  документування злочину  на місце події одразу ж прибули працівники  відділу поліції №3 Вінницького районного управління. Поліцейські опитали потерпілого та в ході першочергових розшукових заходів  встановили особи двох зловмисників, які підозрюються у вчиненні крадіжки. Ними  виявились раніше судимі за майнові злочини, 34-річний житель Житомира та 47-річний житель Хмільницького району.

Поліцейські Гайсинського районного управління поліції розкрили ще один злочин. 66-річний  зловмисник вчинив крадіжку мобільного телефонна з приміщення приватного будинку в смт. Чечельник. Як з’ясувалось, місцевий житель проник у будинок, пошкодивши вікно приміщення. Раніше зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Поліцейські вилучили викрадене у зловмисника.

За усіма фактами слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Попередня публікаціяНа Вінниччині під колесами вантажівки загинув 65-річний чоловік
Наступна публікаціяНа Вінниччині 35 шкіл отримають з держбюджету майже 40 мільйонів гривень