У Вінниці відбувся найбільший водний фестиваль в Україні. Фото та відео

У Вінниці відбувся найбільший водний фестиваль в Україні. Сьогодні з десятої ранку на пляжі Хімік почали з’їжджатися велика кількість вінничан з різних куточків міста. Більшість з них є спортсменами, які постійно займаються греблею. Також були й звичайні вінничани, яким подобається просто пересуватися та відпочивати на річці.

За словами організаторів у водному параді взяли участь близько сотні учасників. «Мета заходу дуже проста – показати жителям і гостям міста активний розвиток відпочинку на воді».

Вінничани привезли з собою різні плавзасоби серед яких були каяки, байдарки, каное, катамарани, човни та навіть на матрацах. Парад супроводжували рятувальники на човнах.

Учасники параду проплили центром міста від пляжу Хімік до бази Спартак і назад по річці Південний Буг. Після запливу учасників очікують ще майстер-класи від партнерів та о 17.30-19.00 відбудуться змагання серед гостей фестивалю (перегони, перетягування каната). Завтра також буде відзначатися другий день фестивалю за наступним графіком:

Перегони на SUP
09.00-10.00 – Реєстрація учасників
10.00-10.15 – Відкриття змагань / брифінг
10.15-13.00 – Змагання
13.00-13.40 – Нагородження

Попередня публікаціяСміх, кольорові вибухи та яскраві двобої, як вінничани розважались на «Фестивалі фарб». Фото
Наступна публікаціяЗнайшли в червні, нічого про себе розповісти не може — поліція просить вінничан допомогти встановити особу чоовіка