Вчора, 13 липня, слідчі поліції Вінниччини оголосили підозру учаснику ДТП, де загинули дві жінки – пішоходи та ще одна травмувалась.

Поліцейські провели на місці подій першочергові слідчі дії і за попереднім висновком слідства встановили, що водій «ВАЗу» рухався другорядною дорогою з села Ганнопіль і при виїзді на автодорогу Тростянець – Тульчин, не переконався у відсутності транспортних засобів на головній дорозі. Здійснюючи поворот ліворуч, виїхав на головну дорогу де допустив зіткнення з автомобілем  BMW, який рухався в напрямку Тульчина. Від удару BMW відкинуло на узбіччя дороги, де знаходилися люди.

В автопригоді загинули дві жінки, віком 54 та 64 років. Ще одну 69 – річну мешканку Тульчинської громади з тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

Також до тульчинської лікарні госпіталізовані 26 – річна кермувальниця BMW та 38 – річний водій «ВАЗу».

Слідчі обласного главку поліції  оголосили про підозру водієві «ВАЗу» у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Подібний злочин карається ув’язненням терміном до 10  років. В кримінальному провадженні буде призначено ряд експертиз, проведені усі необхідні процесуальні та слідчі дії  для встановлення об’єктивної істини, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині шість нових хворих на COVID-19
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники знешкодили дві небезпечні знахідки