Про масове отруєння після святкування випускного вперше повідомили у групі Чорний список Вінниця. Дописувачка групи Богдана Харченко опублікувала пост, у якому розповіла про масове отруєння та обурилась реакцією адміністрації закладу.

«Хочу залишити свій відгук тут. Так як адміністрація не реагує на зауваження.

Вчора батьки мали честь побувати в цьому закладі, на зустрічі випускників.

На сьогодні шестеро осіб забрала швидка допомога! Всі інші лікують вдома отруєння, але ще не відомо чим це закінчиться. Хто буде відшкодовувати?

На скарги про не свіже м’ясо, була відповідь «В нас не може такого бути», пише у дописі вінничанка.

У поліції Вінниччини повідомили, що розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за фактом отруєння 17 осіб, в тому числі чотирьох неповнолітніх, які вживали їжу у закладі громадського харчування у с. Майдан Чапельський Вінницького району.

У межах розслідування  кримінального провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) будуть проведені усі необхідні процесуальні дії, зокрема, ряд експертиз для встановлення усіх обставин та причин  цього правопорушення.

Санкція статті –  штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Попередня публікаціяНа Вінниччині правоохоронці знайшли посадку маків
Наступна публікаціяВінничан запрошують на День відкритих дверей у Центр ремесел «Дунстан»