Вчора, 6 липня, оперативники Тульчинського районного відділу поліції затримали 19-річного хлопця, якого підозрюють у крадіжці з ломбарду та ряді аналогічних злочинів на території Тульчинського району.

В ході відпрацювання території міста вночі поліцейські зупинили перехожого, під час огляду його особистих речей у нього виявили викрадені срібні вироби, мобільні телефони  та  знаряддя злочину.

Зловмисником виявився 19-річний  житель міста Тульчин, який наразі перебуває під слідством за вчинення аналогічних злочинів.  Як з’ясувалось, зловмисник пошкодив навісний замок вхідних дверей ломбарду за допомогою сокири та лома, проник у приміщення, звідки скоїв крадіжку ювелірних виробів, мобільних телефонів, смартгодинника та інше. Після вчинення правопорушення  крадій намагався залишити місто.

Викрадене та знаряддя вчинення злочину поліцейські вилучили. Зловмисника затримано в процесуальному порядку. Наразі поліція перевіряє підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних правопорушень.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на День відкритих дверей у Центр ремесел «Дунстан»
Наступна публікаціяВ зоні проведення ООС загинув офіцер з Вінниччини