У Вінниці відбувається міжнародний боксерський турнір «Бокс над Бугом». Відео

Першого та другого липня у Вінниці відбувається міжнародний турнір «Бокс над Бугом». Змагаються команди з Вінниці та Чехії. Турнір присвятили Дню тренера, свято започатковане президентом України у 2021 році. Головний суддя змагань – майстер спорту СРСР, Заслужений тренер України Владислав Кашеєв. Головний секретар змагань – Заслужений тренер України Микола Маньковський.

Змагання проходять на встановленому минулого року сучасному ринзі із накриттям на відкритому повітрі на території муніципальної дитячо-юнацької спортивної школи №2. Такі ринги є ексклюзивними та дуже популярні у теплу пору року.

Головний тренер команди з Чехії Василь Іларіонов відзначив, що їхня збірна приїхала до Вінниці переймати досвід.

«У нас зараз зміна поколінь, молоді спортсмени ще недосвідчені. Однак ми виходимо на міжнародний рівень.  У нашій країні бокс  не такий популярний вид спорту, як на Україні. Саме тому ми приїхали переймати досвід до вас. Ми у Вінниці вже вдруге. Це дуже гарне та красиве місто, привітні люди», – каже Василь Іларіонов. 

Усі учасники товариської  зустрічі отримають призи та грошові премії.

Організатори запрошують усіх охочих відвідати змагання. Сьогодні вони розпочнуться о 17:00. За адресою: Узвіз Бузький, 33 (МДЮСШ №2). Вхід вільний.

 

Попередня публікаціяЗавтра у Вінниці проведуть історичну велоекскурсію
Наступна публікаціяУ Вінниці виявлений минулого року підземний тунель біля мурів дослідниками підтвердили археологи. Фото та відео