У Вінниці відбудеться Благодійний фестиваль до 5-річчя ГО “Вінниця ДАУН СИНДРОМ”.

Гостей свята розважатимуть аніматори, працюватимуть локації з майстер-класами для дітей (танці, живопис, рукоділля, гончарство, оригамі).

Як повідомляють організатори Фестивалю, захід відбудеться 3 липня з 14 до 22 години у Центральному парк культури ім. М. Леонтовича.

На гостей чекають подарунки від спонсорів та організаторів, зона відпочинку. З 15:00 діти зможуть взяти участь у майстер-класах з танців, живопису, рукоділля, гончарства та оригамі. Протягом дня працюватиме фуд-зона, яку представлятимуть відомі ресторатори міста. Окрім того, о 18:00 розпочнеться святковий концерт за участі зірок естради: Олександра Онуфнійчука, Олени Гребенюк, Богдана Кірєєва, Дарії Красновецької та DJ Kolisnichenko.

Також усі охочі зможуть долучитися до всесвітнього флешмобу #LOTSOFSOCKS, придбати оригінальні різнокольорові шкарпетки, дизайн яких є абсолютно однаковим у всіх країнах-учасниках акції.

“Головна мета проєкту – пропаганда толерантного ставлення, відкритості та підтримки сімей, в яких є діти з особливими потребами, розвіювання негативних стереотипів та демонстрація  можливостей бути повноцінними членами суспільства”, – зазначають організатори.

Як повідомляють у пресанонсі, кошти, зібрані під час Фестивалю, планують витратити на ремонт приміщення, яке організація отримала від місцевої влади (вул. Костянтиновича 37).

“Велика соціально важлива подія, в якій буде залучено понад 300 осіб учасників, включаючи 50 “сонячних сімей” та просто відвідувачів парку. Запрошуємо зробити фото, поспілкуватися і виявити свою прихильність діткам з Синдромом Дауна”, – йдеться в пресанонсі.

Попередня публікаціяУ Вінниці в суботу та неділю працюватимуть два Центри вакцинації від Covid-19
Наступна публікаціяБездепозитний бонус за підписку на TELEGRAM від казино Monoslot