Поліцейські затримали нетверезого водія, який здійснив наїзд на дитячий візочок з немовлям.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці 1-го Травня в селі Ладижинські Хутори Гайсинського району. Водій автомобіля «ВАЗ-21011» не впорався з керуванням.

Внаслідок наїзду тяжкі травми отримала дівчинка, 2020 року народження. Повідомлення про аварію надійшло до поліції об 19.46 від матері дитини.

За попередньою інформацією, наїзд стався, коли 29-річна місцева жителька везла дитячий візочок з донькою, рухаючись узбіччям вулиці.

За словами начальника Гайсинського районного управління поліції Ігоря Соломона, на місці події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії. Освідування водія засвідчило, що він перебував у нетверезому стані.

47-річного місцевого жителя, який перебував за кермом «ВАЗу», затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяВінничанку затримали за підозрою у нанесенні ножового поранення літньому чоловіку
Наступна публікаціяНа Вінниччині 8 нових випадків захворювання на COVID-19