Вчора, 29 червня, у Тульчині сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох іномарок та дівчинки – пішохода. У результаті автопригоди 6 – річна дитина отримала тілесні ушкодження. Поліція встановлює обставини та причини автопригоди.

Аварія сталась близько 17. 00 години на   вулиці  Відродження, повідомляють в поліції Вінниччини.

За попередньою інформацією слідства, 55 – річний водій  Fiat Dоblo виконував буксирування  іномарки Renault Kangoo. Під час повороту в останнього відбулось блокування керма, внаслідок чого 52 – річний водій Renault  не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги, де допустив наїзд на малолітню жительку Тульчинської територіальної громади. В подальшому кермувальник зіткнувся  з електроопорою  та парканом.

Внаслідок автопригоди дівчинка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до травматологічного відділення місцевої лікарні. Загрози її життю немає.

У кермувальників іномарок   взято зразки крові для  проведення експертизи на стан сп’яніння

Слідством розпочато  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Попередня публікаціяВ п’ятницю частина старого міста лишиться без води. Які вулиці відключать
Наступна публікаціяУ Вінниці в суботу та неділю працюватимуть два Центри вакцинації від Covid-19