У зв’язку з підвищенням температури повітря на автомобільних дорогах загального користування Вінницької області з 9.00 до 22.00 години введено тимчасове обмеження руху транспортних засобів фактичною масою понад 24 т. Обмеження стосуються транспорту з навантаженням на вісь понад 7 тон при температурі повітря більше 28°C.

Відтак, обмеження введені на таких дорогах державного значення:

М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю), під’їздом.

М – 30 Стрий  – Умань – Дніпро – Ізварине (через м. Вінницю, Кропивницький), під’їздом.

Н-02 (М-06) – Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка.

Р-08 Немирів-Ямпіль.

P-17 Біла Церква – Тетіїв – Липовець – Гуменне – (М-12).

Р-31 Бердичів – Хмільник – Літин – (М-12).

Р-33 Bінниця – Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка – (М-16).

Р-36 Немирів – Могилів-Подільський.

P-54 Краснопілка – Теплик – Бершадь – Саврань – Дубинове – (М-05).

Т – 02 – 02 Могилів – Подільський – Ямпіль – Бершадь – Умань.

Т – 02 – 03 Турбів – Погребище -Сквира.

Т – 02 – 04 Південний обхід м. Bінниці.

T – 02 – 05 (P-33) – Куна – Кунка – (М-12).

Т-02-07 Джулинка – Гайворон –  Благовіщенське- (М-05).

Т – 23 – 08 Гуків – Дунаївці – Могилів-Подільський.

T – 06 – 10 Любар – Хмільник – Лука Барська – Нова Ушиця.

Т – 02 – 11 Вербовець – Новодністровськ – (Р-63).

Т – 02 – 12 Bінниця – Шпиків – Комаргород, з під’їздом.

Т – 23 – 10 Голосків – Деражня – Лука Барськая.

Т – 02 -14 (М-12) – Біликівці.

Т – 02 – 15 Ямпіль – Велика Кісница.

Т-02-17 Муровані Курилівці – Горай

Т-02-18 Лука Барська – Біликівці –  Жмеринка -Ямпіль.

Т – 02 – 22 Тульчин – Тростянець – Бершадь.

Т – 02 – 25  КПП «Болган» – Піщанка.

Т-02-31 Під’їзд в аеропорту «Вінниця» -2.

Т-02-33 Вапнярка – Крижопіль – Піщанка – КПП «Загнитків».

Т-02-40 (Р-08)  – переправа.

“Просимо водіїв з розумінням поставитись до питання збереження доріг від передчасних руйнувань і дотримуватись умов тимчасових обмежень руху”, – звертаються до водіїв в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяЯкі пляжі у Вінниці безпечні дослідили фахівці Держспоживслужби
Наступна публікаціяНа Вінниччині 16 нових хворих на COVID-19