У Вінниці тривають роботи з будівництва мереж каналізації. Нещодавно проклали труби на ділянці по вул. Грохольських та завершені роботи по 1 провулку Бестужева, що на Кореї. Також триває будівництво по вулиці Кутузова у мікрорайоні Старе місто.

У Вінниці триває реалізація перспективного плану будівництва каналізаційних мереж у приватному секторі. Адже підключення будинків до централізованої мережі водовідведення для мешканців набагато зручніше та економніше ніж використання вигрібних ям.

Ці роботи виконувались за програмою співфінансування, де частина коштів надається з бюджету громади, решту – збирають самі жителі цих вулиць. Завдяки будівництву мережі каналізування по 1-му провулку Бестужева та на ділянці по вул. Грохольських у майбутньому близько 70 приватних будинків матимуть можливість доєднатись до нової централізованої мережі.

Також будівництво мереж каналізації ведеться і на Старому місті в квартальному комітеті «Добробут». У цьому році тут прокладено 140 погонних метрів мережі каналізації по вул. Кутузова. Роботи продовжуватимуться.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині відбудеться фестиваль фольклорних колективів
Наступна публікаціяВ суботу «Вінницькі Вовки» зіграють у Вінниці зі «Слов’янами»