В неділю, 6 червня, працівники управління карного розшуку обласного главку спільно з колегами могилів-подільської поліції затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину особливо небезпечного зловмисника, який у Житомирській області вбив жінку та наніс ножові поранення ще двом потерпілим. За орієнтуванням, наданим житомирськими колегами, підозрюваного затримали вінницькі оперативники на залізничному вокзалі у Могилеві – Подільському.

За словами начальника управління карного розшуку Андрія Дамзіна, до ГУНП Вінниччини надійшла інформація, що 5 червня близько півночі у селі с. Сінгури  Житомирської області сталось вбивство. 55-річни зловмисник у будинку потерпілих наніс ножові поранення односельчанці, її дочці та зятеві. Від отриманого проникаючого ножового поранення 67-річна господарка будинку померла. З місця злочину зловмисник втік. За оперативною інформацією, він може знаходитись на території Вінницької області.

За наданим орієнтуванням підозрюваного вінницькі поліцейські затримали на залізничному вокзалі у м. Могилів-Подільський та передали колегам з Житомирщини, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяВартість проїзду у вінницьких трамваях і тролейбусах зросте до 8 грн – проєкт рішення виконкому міської ради
Наступна публікаціяНа Вінниччині від наслідків COVID-19 за добу померли 7 пацієнтів