5 липня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства (ЄМК ДП) Вінницький експертно-технічний центр Держпраці». Стартова ціна об’єкта складає 2 859 817 грн, а приймання заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 4 липня 2021 року. Про це повідомляють на сайті Фонду держмайна.

Підприємство є уповноваженою експертною організацією на території Вінницької області з питань праці та забезпечує підтримку державного нагляду у сфері промислової безпеки та охорони праці. Центр Держпраці проводить обстеження та технічний огляд стану безпеки виробництва, техніки, транспортних засобів, ліфтів, трубопроводів тощо. Проводить експертизу проєкт, санітарно-гігієнічні дослідження факторів виробничого середовища та трудового процесу.

До складу єдиного майнового комплексу підприємства зокрема входять п’ять автомобілів: Chevrolet Evanda, 2005 р.в., Chevrolet Lacetti, 2007 р.в., Renault Megane, 2008 р.в., Renault Koleos, 2011 р.в., Fiat Scudo, 2004 р.в.

Нагадаємо, загалом на приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки тощо. Приватизація цих активів зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже робочий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Попередня публікаціяНа Вінниччині вилучили майже тону фальсифікату алкоголю
Наступна публікаціяНа Вінниччині перекинулась цистерна з газовим пальним