В суботу, 29 травня, оперативники Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю задокументували злочинну діяльність 43 – річного місцевого жителя. Чоловік шляхом закладок у місті Вінниця розповсюджував наркотичну речовину. Слідчі виявили у зловмисника близько 46 згортків з кристалічною речовиною. Вилучене направлено на експертизу.

За словами начальника територіального підрозділу поліції Юрія Голуба, під час поверхневого огляду співробітники поліції вилучили у затриманого згортки з забороненою речовиною. Крім того поліцейські виявили дев’ять «закладок» метадону, які він встиг розставити на території міста.
Зловмисник раніше притягувався за вчинення наркозлочинів. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання до обрання  запобіжного заходу.

В діях особи вбачаються ознаки злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяВінничанин виборов «золото» на чемпіонаті Європи з самбо
Наступна публікаціяВінниччани зайняли призові місця на чемпіонаті України з веслувального слалому