Днями під час патрулювання на вулиці Каховського поліцейські зупинили мотоцикл. У його водія були ознаки алкогольного сп’яніння.

Підозри патрульних підтвердив і Drager — 1,12 проміле алкоголю він показав в організмі 46-річного кермувальника. На нього інспектори склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

А от 16-річну водійку мопеда Honda Giorno патрульні зупинили на вулиці Пирогова. Транспортний засіб — без номерного знаку, а в дівчини — ознаки алкогольного сп’яніння. 0,97 проміле — таким був результат алкотестера.

На водійку патрульні також склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, а також за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП. Крім того, на місце події викликали й матір порушниці і провели з нею профілактичну бесіду, повідомляють в патрульній поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині судитимуть посадовців «Вінницяобленерго»
Наступна публікаціяНа Вінниччині 42-ох посадовців притягнули до адмінвідповідальності за порушення законодавства про закупівлі