В минулу суботу, 15 травня, у Вінниці поліцейські затримали правопорушника, причетного до пограбування 17 – річного підлітка. Погрожуючи застосуванням сили, зловмисник відібрав у потерпілого сумку з особистими речами.

Близько 22.00 години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про пограбування по провулку Залізничному. Потерпілий хлопець повідомив, що невідомий чоловік, погрожуючи розправою, відібрав у нього сумку з мобільним телефоном Xiaomi, гаманцем, банківськими картками, документами  та з місця злочину втік.

Поліцейським патрульної поліції, які прибули на виклик, потерпілий надав детальний опис свого нападника. Протягом пів години екіпаж, що ніс службу  неподалік залізничного вокзалу, затримав зловмисника. Ним виявився раніше судимий 29 – річний вінничанин.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення затриманому загрожує покарання – до 4 років ув’язнення, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяВінничан запрошують до участі в створенні єдиної бази народних ремесел
Наступна публікаціяУ Вінниці триває безкоштовне обстеження на ВІЛ