Через кілька годин після вчинення крадіжки з будинку місцевої жительки  оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з працівниками місцевої поліції у м. Крижопіль затримали одного з зловмисників, а його  спільника –  наступного дня за місцем проживання. Раніше судимим зловмисникам оголошено про підозру. За наявною оперативною інформацією, затримані  причетні до вчинення ряду крадіжок  з домоволодінь на території Тульчинського та сусідніх районів.

30 квітня до поліції надійшло повідомлення від 35 – річної мешканки районного центру про те, що ввечері невідомі особи проникли до її будинку та викрали 1400 злотих та  ювелірні вироби .

Під час проведення першочергових слідчих дій на місці події поліцейські встановили, що зловмисники потрапили до будинку шляхом підбору ключа.

За словами начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, в ході проведення оперативно – розшукових заходів працівники поліції з’ясували, що до вчинення крадіжки причетні раніше судимі за майнові злочини місцеві жителі віком 29 та 48 років.

Того ж дня  у Крижополі за силової підтримки бійців КОРДу поліцейські затримали 48 – річного зловмисника за місцем його проживання.

Його спільника поліцейські затримали наступного дня.

Під час обшуку домоволодіння одного з підозрюваних поліцейські вилучили частину викрадених речей потерпілої, ніж та кастет.

За наявною оперативною інформацією, зловмисники  причетні до вчинення ряду крадіжок  з домоволодінь на території Тульчинського та сусідніх районів.

Правопорушникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч.3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та ч.2 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). За такі правопорушення передбачено покарання – до 6 років ув’язнення.

48 – річному зловмиснику судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині 49 жінок отримали звання «Мати-героїня»
Наступна публікаціяНа Вінниччині в будинку вибухнув газ, власницю діставали з під завалів