Оперативники Гайсинського районного управління та Жмеринського районного відділу поліції затримали двох зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжок з господарських приміщень місцевих жителів.

25 квітня на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення від пенсіонерки  про те, що невідомий  вчинив крадіжку з гаражного приміщення в селі Токарівка.

Як з’ясувалось, зловмисник проник у приміщення через незачинені двері звідки вкрав бензопили, електродрилі та велосипед. 53 – річного правопорушника затримали за місцем проживання. Ним виявився житель Северинівської територіальної громади.

Ще одного підозрюваного затримали поліцейські Гайсинського районного відділу поліції. 26-річний житель села Нараївка, зламавши замок дверей будинку та розбивши вікно підсобного приміщення, вчинив крадіжку особистого майна.  Поліцейські вилучили у зловмисника викрадені речі.

На сьогодні за усіма фактами  відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяОлександр Шиш розповів про динаміку випадків захворюваності на COVID-19 у Вінниці
Наступна публікаціяНічна погоня за водієм порушником у Вінниці. Відео