Поліцейські встановили  двох правопорушників,  які на території  Чечельницького  райагролісу незаконно вирізали понад 50 дерев. За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження.

До поліції з повідомленням про злочин звернувся лісник, мешканець села Ольгопіль. Чоловік повідомив, що під час обходу території виявив незаконну порубку дерев  породи ясен, дуб та акація.

Як розповів т.в.о.  начальника відділу поліції № 1 Гайсинського районного управління поліції Олександр Гилик, під час огляду домогосподарств місцевих жителів працівники поліції  встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявились 59 – річна місцева жителька та її 44 – річний співмешканець. На території їхнього домогосподарства поліцейські виявили  близько шести з половиною кубів дерев.

Під час огляду домоволодіння працівники поліції вилучили  сокири,   бензопилу  та мотоблок.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 246  Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу), за що передбачено до трьох років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяВінничани Валентин Комар та Марія Гвоздєва вибороли перемогу на Чемпіонаті України з веслувального слалому
Наступна публікаціяНа Вінниччині судитимуть листоношу, яку підозрюють в привласненні коштів на підписку періодики