Тривають змагання Першої ліги чемпіонату України з футболу серед гравців до 19 років (U-19). У ньому бере участь й молодіжна “Нива”, головним тренером якої є колишній капітан і наставник флагмана вінницького футболу Колінс Нгаха.

На жаль, юні нивівці поступилися і в другому офіційному матчі у 2021 році. Цього разу – в гостях одноліткам з ФСК “Буковина” (Чернівці). Рахунок гри – 0:2. Нагадаємо, в першому колі вінничани вдома також програли буковинцям із рахунком 4:6.

Ми грали в Чернівцях на рівних. Навіть мали більше гольових моментів, але не реалізували їх. Нині команда суттєво перебудовується, адже склад оновлено приблизно наполовину. Деякі гравці торішнього складу вже не проходять до “Ниви” U-19 за віком, інші знизили вимоги до себе, – прокоментував підсумок матчу тренер “Ниви” U-19 Олександр Квятковський.

До завершення Першої ліги чемпіонату України з футболу серед гравців до 19 років залишилося 4 тури. “Нива” U-19 перебуває в середині турнірної таблиці.

Наступного разу вінничани гратимуть на полі Палацу дітей та юнацтва. Нашим суперником буде колектив Чорткова (Тернопільська область), – інформує пресслужба “Ниви”.

Попередня публікаціяУ Вінниці вокалістів та музичні гурти запрошують на онлайн-конкурс «Європейське сузір’я»
Наступна публікаціяУ Києві затримали чоловіка з Вінниччини, якого підозрюють у пограбуванні та шахрайстві