Семеро юних вінничан отримали стипендії від фонду гурту “ТіК”. Метою конкурсу є підтримка і розвиток талановитих дітей та молоді шляхом надання їм коштів для оплати за навчання в музичних освітніх закладах, придбання необхідних для розвитку талантів дитини музичних інструментів чи іншого необхідного для навчання приладдя, повідомляють в радіо Місто над Бугом.

Обрала переможців експертна комісія, до складу якої увійшли представники гурту “ТіК”, ЗМІ, місцевого бізнесу, відомі суспільні діячі Вінниці, представники молодіжних організацій міста, члени Правління та Наглядової ради Фонду. Сертифікати-ваучери їм вручив у креативному просторі “Артинов” соліст гурту та голова правління фонду “Подільська громада” Віктор Бронюк.

“Цього року, якщо говорити офіційно, це вже 5 програма, хоча вже 7 років ми маємо таку традицію підтримувати творчо обдаровану молодь, допомагати на дорозі до мети, до реалізації їх талантів”, – розповів Віктор Бронюк.

За словами грантової менеджерки, членкині фонду “Подільська громада” Надії Лінчук, усі переможці вразили своїми роботами членів Експертної комісії.

“Емоції, які ви показували на ваших супровідних музичних відео, вразили конкурсну комісію. Цього року у нас семеро переможців. Дякуємо щиро вам усім за участь. Ми дійсно раді докладати зусилля для того, щоб ви переходили на щабель вище і розвивали свій талант”, – наголосила Надія Лінчук.

За оцінками Експертної комісії, стипендію від корпоративного фонду гурту “ТіК” отримують 3 хлопчики та 4 дівчинки.

Герасименко Олександра (9 років, с.Флорино, Гайсинського р-ну)

Кягницький Давид (8 років, смт. Теплик)

Дмитрук Владислав (12 років, с. Кинашів, Тульчинського району)

Петровська Соломія (12 років, м.Вінниця)

Петровська Софія (12 років, м.Вінниця)

Четкарьова Каріна (13 років, с. Михайлівка, Вінницький район)

Кягницька Дарина (14 років, смт. Теплик)

“Я дуже рада, що в мене з’явилась така нагода продемонструвати свої можливості, щоб мене оцінили. Я надихнулася і готова працювати ще більше і йти до нових звершень”, – розповіла переможниця конкурсу.

Додамо, стипендіатом конкурсу може стати музично обдарована  дитина віком від 6 до 16 років, яка навчається або хоче навчатись у музичних освітніх закладах України та проживає на території Вінниці та Вінницької області.

 

Попередня публікаціяВінничани оцінили круговий рух на перехресті вулиць Коріатовичів і Оводова
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники підірвали 105-міліметровий артснаряд