З 1 по 12 квітня 2021 року фахівці управління Держпродспоживслужби провели 160 моніторингових обстежень, на дотримання карантинних вимог, суб’єктами господарювання різних форм власності:

закладів громадського харчування – 25, з порушеннями – 1, складено протоколів – 1;

закладів торгівлі продовольчими товарами – 63, з порушеннями – 14, складено протоколів – 14;

закладів торгівлі непродовольчими товарами – 40, з порушеннями – 9, складено протоколів – 9;

навчально-виховних закладів – 7, з порушеннями – 1, складено протоколів – 1;

ринків – 9, з порушеннями – 2, складено протоколів – 2;

інших – 16 (перукарні, АЗС, СТО, аптеки тощо).

До деяких суб’єктів господарювання застосували заходи адміністративного впливу: 27 осіб притягнули до адміністративної відповідальності.

В ході моніторингових обстежень найчастіше виявляються наступні порушення протиепідемічних вимог: відсутність засобів індивідуального захисту у працівників чи у відвідувачів; недостатня кількість дезінфікуючих засобів або взагалі їх відсутність; недотримання соціальної дистанції; нехтування вимогами щодо проведення температурного скринінгу працівникам перед початком робочої зміни; відсутні місця для збору використаних ЗІЗ.

Попередня публікаціяНа Вінниччині чоловік підпалив односельця, який згодом помер у лікарні
Наступна публікаціяУ Вінниці чоловік збирався стрибнути з мосту за сто гривень. Відео

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я