Вчора, 7 квітня, оперативники затримали 29-річного зловмисника, який викрав автомобіль «Форд Транзит» з подвір’я жительки Теплицької територіальної громади. Наразі правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомив т.в.о. начальника Відділення поліції № 1 Гайсинського районного управління Олександр Берчук,  до поліції звернулась 58-річна жителька села Степанівка з повідомленням про викрадення своєї  автівки. За словами заявниці, близько сьомої години ранку вона побачила, що ворота її подвір’я відчинені і зник автомобіль.

В ході проведення розшукових заходів викрадений мікроавтобус поліцейські знайшли в селі Мишарівка. Правопорушник не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя, де залишив викрадений автомобіль. Підозрюваного у вчиненні цього злочину поліцейські затримали за місцем проживання в селі Степанівка. Він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення затриманому загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині за добу померли 28 хворих на COVID-19
Наступна публікаціяУ Вінниці тимчасово обмежать рух транспорту на частині дороги по проспекту Космонавтів