17 квітня у Хабі «Місто Змістів» відбуватиметься Хакатон «1UP StartUp». До участі запрошують команди, до складу яких входить не більше трьох людей. Вони шість годин працюватимуть над ідеями IT-стартапів, повідомляють в міськраді Вінниці.

Хакатон «1UP StartUp» стартує о 10:00. Команди матимуть підтримку менторів з ІТ-компаній Exadel Ukraine, TapOK, Steel Kiwi, SkySoft.tech, вінницької IT-спільноти. Учасникам допоможуть формулювати ідеї та прототип продукту. А також під час заходу працюватимуть над дослідженням ринку та конкурентів, описом бізнес-моделі та створенням презентації стартапу.

«Участь можуть брати команди з проектами, розрахованими на глобальні ринки. Команда хакатону допоможе структурувати проекти. Ми надамо експертизу та нетворкінг. Надалі плануємо двомісячний курс для команд, які захочуть іти далі», – розповіла голова правління Благодійного фонду «Подільська громада» Олена Данілова.

Участь у заході безкоштовна, кількість місць обмежена, тому обов’язково потрібно зареєструватись за посиланням https://cutt.ly/DcfSpyD . Перевага надаватиметься учасникам, які мають ідеї за такими напрямками: телемедицина, дистанційне навчання, психологічна допомога в умовах самоізоляції, урбаністика, екологія.

Якщо є питання пишіть на пошту 1upcommunity.vin@gmail.com

Попередня публікаціяУ Вінниці 7 квітня завершиться опалювальний сезон
Наступна публікаціяНа Вінниччині 816 нових випадків COVID-19