В середу, 31 березня, у Ладижині поліцейські  затримали 27 – річного місцевого жителя, який протягом години   вчинив  два розбійні напади на   жінок- касирів. Погрожуючи потерпілим ножем, зловмисник  у однієї з них відібрав  грошові кошти.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції  близько 22.00 години. 70 – річна потерпіла розповіла, що до приміщення вбиральні зайшов нетверезий чоловік та, погрожуючи їй ножем, забрав з каси гроші.

Як розповів керівник Гайсинського районного відділу поліції Ігор Соломон,  шукали нападника поліцейські за описом заявниці та затримали його на одній з вулиць міста. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 27 – річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду у куртці нетверезого правопорушника поліцейські вилучили ніж та частину грошей.

Майже одразу після звернення потерпілої до поліції на спецлінію 102 зателефонувала працівниця іншої громадської вбиральні та повідомила, що застосувавши ніж,  її намагався пограбувати невідомий чоловік, але жінка дала йому відсіч. З’ясувалось, щодо до  спроби вчинення цього злочину причетний той самий правопорушник.

Наразі підозрюваного затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). За таке правопорушення передбачено до 7 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяУ Вінниці визначили переможців ХV конкурсу сатири і гумору «Вінницька гуморина» ім. А.П. Гарматюка
Наступна публікаціяУ Вінниці 7 квітня завершиться опалювальний сезон